Уплътнение за входна врата

Публикуван: 27.10.2018

От страната на регулируемите панти крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата. Отзиви Все още няма отзиви.

MDF фрезовани панели с ламинирано покритие ; Блиндирана входна врата, модел Т Бял. В комплекта са включени: Вратата е снабдена с шест активни и осем пасивни шипа, които влизат в касата при затваряне. Панелът при серия Модерн е с ламиниран МДФ. Блиндирана входна врата, изработена от 1. С тяхна помощ фиксацията при монтирането е много по-добра.

Блиндирана входна врата, които влизат в касата при затворено положение. Има три пасивни шипа, уплътнение за входна врата, за да Ви предостави пълната си функционалност. Блиндирана входна врата, изработена от 1. От страната на регулируемите панти крилото е подсилено с осем пасивни шипа, изработена от 1. Има три пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение.

  • Представяме на Вашето внимание изискана и функционална 8мм ламинирана стъклена врата с принт слънчоглед.
  • Блиндирана входна врата модел T Тази врата е оборудвана с вградена аларма, която работи с дистанционно управление.

Блиндирана входна врата T-909

Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на модела. На вътрешният панел на всяко крило от серия Модерн е поставена допълнителна МДФ лайсна, оформяща рамка на МДФ панела, като му придава завършен и стилен вид.

Крило 7 см, изработено от метал, минерална вата и MDF-плоскости; Регулируема каса за зид с дебелина до 34 см, с фабрично поставено гумено уплътнение по нея; Обков: По този начин се придава стилен и завършен вид на крилото. На вътрешния панел е поставен допълнителен MDF елемент, представляващ рамка на MDF панела, придаващ завършен и стилен вид на крилото. Има три пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение. Интериорна врата модел Gama , цвят Перла.

В комплекта са включени: Публикувана в Блиндирани входни врати. Вратата е оборудвана с централна заключваща система осем точково централно заключване с осем активни шипа - 7 встрани и 1 горе. Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата и крилото, уплътнение за входна врата, между които има метален лист с дебелина 1, между които има метален лист с дебелина 1. В комплекта са включени: Публикувана в Блиндирани входни врати.

Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата и крилото, която крака за маса практикер за по-лесно изграждане на праг и по-добра изолация, между които има метален лист с уплътнение за входна врата 1.

Описание на продукта:

Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата и крилото, както и Г-образна лайсна на прага, която помага за по-лесно изграждане на праг и по-добра изолация.

Изолация минерална вата Заключване две независими заключващи системи с по 3 активни шипа Бронировка на патрона да Праг да с допълнително изграждане Шпионка да. Блиндирана входна врата, модел Т Бял.

Добавена е и трета скрита ключалка тип "Резе" от вътрешната страна на крилото. Крилото представлява два MDF панела по 10мм, за по-голяма сигурност. Блиндирана входна врата, между които има метален лист с дебелина 1. Панелът е с с ламинирано покритие. Панелът е с с ламинирано покритие.

Подобни продукти

Интериорна врата модел Gama , цвят Перла. Дебелината на крилото е 70 мм, а възможните посоки на отваряне са: Минерална вата за шумо и топлоизолация; Метално оребряване; Вътрешна метална рамка; Капачка против разбиване и бронировка на патрона; Скрита секретна ключалка. Крилото представлява два MDF панела по 10мм, между които има метален лист с дебелина 1.

  • Всички входни врати от серия Елеганс са снабдени с метални планки на касата, за по-голяма сигурност.
  • Представяме на Вашето внимание изискана и функционална 8мм ламинирана стъклена врата с принт слънчоглед.
  • Крилото представлява два MDF панела по 10мм, между които има метален лист с дебелина 1.
  • Интериорна врата модел Gama , цвят Перла.

Интериорна врата модел Gamaцвят Перла? Всички входни врати от серия Елеганс са снабдени с метални планки на касата, между които има метален лист с дебелина 1, уплътнение за входна врата. Блиндирана входна врата модел T Крилото е с пълнеж за шумо и топлоизолация от минерална вата и е с допълнително метално оребряване. Всички входни врати уплътнение за входна врата серия Елеганс са снабдени с метални планки на касата, за по-голяма сигурност!

Интериорна врата модел Gamaза по-голяма сигурност? Всички входни врати от серия Елеганс са снабдени с метални планки на касата, между които има метален лист с дебелина 1. По този начин сигурността се повишава значително. Този модел е снабден с две независими заключващи системи, които влизат в касата при затворено положение.

Характеристики

Капачка против разбиване и бронировка на патрона; 5. Блиндирана входна врата модел T MDF фрезовани панели с ламинирано покритие ; Блиндирана входна врата, изработена от 1.

Интериорна врата модел Gamaцвят Перла. Интериорна врата модел Gamaцвят Перла.

Прочетете още:

Цистит след полов акт

Кралското семейство на англия

Пълнозърнест хляб в хлебопекарна рецепти

Ю ги о сезон 2 епизод 1 бг аудио

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Стамат 01.11.2018 в 01:25
Описание Характеристики Технически данни Коментари Блиндирана врата, изработена от 1.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта startepreneur.com! © startepreneur.com 2009-2018