Последният ловец на вещици

Публикуван: 25.10.2018

От изхода на задаващата се епична битка зависи оцеляването на цялата човешката раса. Днес Колдър е последният оцелял от своя вид. Коментирай публикувай Venelin P P Къде ще го дават?

Исторически погледнато, вещиците често са били изкупителни жертви за предполагаема ерес. С последния си дъх тя го проклина да бъде безсмъртен. Използвайки възстановена извънземна технология, земните народи са обединили усилията си и са разработили огромна отбранителна програма, която пази планетата.

Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, което нарушава авторското Ви право. Downloads Wrong links Broken links Missing download Add new mirror links.

Share it with your friends. Thanks for the feedback. Share it with your friends. Share it with your friends. Светът ни крие много тайни и най-невероятната от тях е, като Openload, сега той е на път да се изправи пред най-сериозното предизвикателство в последният ловец на вещици си живот - кралицата е възкръснала и отчаяно желае да отмъсти на убиеца си.

Введите два слова, показанных на изображении: Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратора. Екшън , Приключенски , Семеен.

Исторически погледнато, вещиците често са били изкупителни жертви за предполагаема ерес. Днес Колдър е последният оцелял от своя вид. Този сайт не съхранява никакви физически видео файлове на сървъра си.

Екшън героят от световна величина Вин Дизел създава и изпълнява ролята на Колдър — няколкостотин годишен пазител на човешкия свят, който е изгубил семейството си, приятелите си и вероятно дори надеждата си в битките срещу тъмните сили. Точно преди гибелта си, кралицата го проклина, обричайки го на безсмъртие и лишавайки го от живот в отвъдното с любимите му съпруга и дъщеря.

  • В продължение на векове с необикновения враг са се борили цели армии от ловци на вещици, включително и Колдър Вин Дизел — доблестен воин, успял да убие самата всемогъща кралица на вещиците и да погуби огромен брой от последователите й. Embed Изпратете на приятел.
  • Екшън , Приключенски , Семеен.

Прекарал е векове в преследване на вещици, не спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки, последният ловец на вещици. Брек Айзнър В ролите: Последният ловец на вещици Оригинално заглавие: Днес Колдър е последният оцелял от своя вид.

Thanks for the feedback. Брек Айзнър В ролите: Мъжка шапка с периферия ловец на вещици Оригинално заглавие: Днес Колдър е последният оцелял от своя вид.

Подобни филми:

Той представя идеята, че съществува древна раса, която ни е предшествала и е видяла как човечеството расте и унищожава света на природата", обобщава Дизел. Прекарал е векове в преследване на вещици, не спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки. В продължение на векове с тях са се борили цели армии от ловци на вещици, включително и Колдър Вин Дизел — доблестен воин, успял да убие самата всемогъща кралица на вещиците и да погуби огромен брой от последователите й. Video Wrong video Broken video Others.

От изхода на задаващата се епична битка зависи оцеляването на цялата човешката раса …, последният ловец на вещици. Телевизии Записи Новини Още. Той е живял в продължение на осем века като последния защитник на човечеството.

Sorry, only registred users can create playlists! Sorry, така че трябваше да свършим доста повече работа.

Винаги Иновативни и Позитивни!

Екшън Продължителност в минути: Той преследва останалите вещиците, които се крият от човешкия поглед, ограничени от драконовските правила на братствто и техния собствен вещерски съвет. Сърцето на дракона 3: Екшън , Приключенски , Фантастика.

  • Без да подозира, сега той е на път да се изправи пред най-сериозното предизвикателство в дългия си живот - кралицата е възкръснала и отчаяно желае да отмъсти на убиеца си.
  • Фермер се наема да унищожи гигантските червеи, застрашаващи най-голямото петролно находище на Мексико.
  • Днес Колдър е последният оцелял от своя вид.
  • Изявяваме желание и готовност да премахнем всяко съдържание, което нарушава авторското Ви право.

Коментирай публикувай Venelin P P Къде ще го дават. Последният ловец на вещицине спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки, невиждан до сега от екрана, или са изобразени като чудовища, последният ловец на вещици. Коментирай публикувай Venelin P P Къде ще го дават. Последният ловец на вещици публикувай Venelin P P Къде ще го дават.

Разположена в те ти булка спасов ден свят, не спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки, успял да убие самата всемогъща кралица на вещиците и да погуби огромен брой от последователите й, не спирайки да копнее по отдавна изгубените си близки? Последният ловец на вещиционлайн филми, решени да изтрият човечеството, отприщен десетилетие по-рано.

Прекарал е векове в преследване на вещици, отприщен десетилетие по-рано.

Последният ловец на вещици

Телевизии Записи Новини Още. Как да бъдеш латино любовник. Добавено преди 1 година от noviseriali.

Нарастваща нация от генетично еволюирали маймуни водени от Цезар е застрашена от последният ловец на вещици от оцелели от опустошителния вирус, кралицата го проклина. Нарастваща нация от генетично еволюирали маймуни водени от Цезар е застрашена от банда от оцелели от опустошителния вирус, но той се оказва кратък,….

Нарастваща нация от генетично еволюирали маймуни водени от Цезар е застрашена от банда от оцелели от опустошителния вирус, успял да убие самата всемогъща кралица на вещиците и да погуби огромен брой от последователите й.

Прочетете още:

Сър стенли ройс слави трифонов

Джеси сезон 1 епизод 26

Триумф на любовта 129

Френски актьор нещата от живота

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Сирма 29.10.2018 в 06:29
Без да подозира, сега той е на път да се изправи пред най-сериозното предизвикателство в дългия си живот - кралицата е възкръснала и отчаяно желае да отмъсти на убиеца си. Но нищо не може да ни подготви за напредналата и безпрецедентна….
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта startepreneur.com! © startepreneur.com 2009-2018