Задачи по математика за 4 клас с умножение и деление

Публикуван: 13.10.2018

Умножение с едноцифрено число с две преминавания Сколько часов в трёх днях? Равнобедрен и равностранен триъгълник.

Сколько м шпагата потребуется на упаковку 9 таких же посылок? Кои са номерата на страниците? Сколько человек было в каждой команде? Задачи за 3 клас Архив за 2 клас Задачи от състезания по математика за 3 и 4 клас Задачи от състезания по математика за 5 , 6 и 7клас Моите задачи!

Деление с двуцифрено число Они разделились поровну на 2 команды. Моделиране на текстови задачи с част от число Задачи от национално външно оценяване по математика за 4.

Задачи за 2 и 3 клас Общ делител! Девочка принесла 30 морковок. Пирожок стоит 5 руб. Сколько пирожков можно купить на 45 руб. Девочка принесла 30 морковок. Задачи за 2 и 3 клас Общ делител.

С трёх овец настригли в год 18 кг шерсти.
  • Три толстяка съели за завтраком 18 тортов. Сколько рыбок в банке?
  • Найди периметр и площадь. На три одинаковых платья пошло 12 м шёлка.

Утке на 6 месяцев необходимо 30 кг корма. Архив от задачи по математика за прием след 7 клас. Основы здорового образа жизни классы. Числата след милион 9. Първи клас Задачи Логически задачи по математика за първи клас.

Это в 4 раза больше, чем зелёных. В столовую привезли 8 ящиков яблок по 6 кг в каждом и 5 ящиков груш по 7 кг в каждом.

  • Пълен архив от задачи от НВО по математика за 4 клас.
  • В садик привезли 82 кг яблок.

Събиране на естествени числа без преминаване. Събиране на естествени числа без преминаване. Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата. Марат на 60 копеек купил шары по 5 копеек. Правоъгълници, на които едната страна е в пъти в повече от другата.

Получите полные комплекты

Сколько кг овощей принёс папа? Разтояние от точка до права. Сколько страниц в 9 таких же тетрадях?

Деление с двуцифрено число Май Из 27 клубков голубого цвета и 18 белого связали свитера. Масса 8 мешков картофеля кг. Масса 8 мешков картофеля кг. Это в 4 раза больше, чем зелёных. Масса 8 мешков картофеля кг. Масса 8 мешков картофеля кг.

Похожие файлы

Задачи за 3 клас Събиране и изваждане на числата до Побелили 3 сливы и 4 ряда яблонь по 5 штук в каждом ряду. Събиране с преминаване от класа на единиците в класа на хилядите

На сколько меньше зелёных шаров у Вали. Текстови задачи с математически модел: Сколько банок консервов туристы съедят за неделю. Геометрия за 7 клас - интересни задачи за състезания Задачи с модули. На сколько меньше зелёных шаров у Вали.

Умножение с 10, 20, …, …, …. Сколько м шпагата потребуется на упаковку 9 таких же посылок.

КАКВО СЕ ИЗУЧАВА В 4 КЛАС:

Изваждане с преминаване в класа на единиците и в класа на хилядите Задачи за състезания за ученици от 5 до 7 клас Неравенство в триъгълника. Сколько денег было у Айдара?

В одном куске было 24 м ткани, а в другом на 8 м меньше.

Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида. Задачи за 6 клас и 7 клас Пирамида. Один стакан чая стоит 3 коп.

Прочетете още:

Синя боя за коса

Сушилни за плодове и зеленчуци цени

Декорация на мезета снимки

Пожелание за рожден ден на учител

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта startepreneur.com! © startepreneur.com 2009-2018