Стопанката на господ поръчка

Публикуван: 25.07.2018

Мислех че съм полудяла,не смея да споделя. Книгата ми хареса с това, че докосва душевността на този, който има нагласата да се опитва да разбира прочетеното. Моята дъщеря се готвеше да заминава на бригада в Америка.

Много бих желала да Ви видя на живо ако е възможно. Много малко са хората избрали да останат тук да работят и найважното да разпространяват словото и историята Българска такива са групи като Епизод- Емо и компания ,Българе и разбирасе всички фолклорни групи…вие и вашето четиво се нареждате сред тях.

А дали е с определен жанр или не -това е без значение за читателя. В книгата са описани лични и родови български тайнства живи и до днес и приказката за тяхното откриване. Злото ще успее да я спре някъде, но няма да я спре където трябва, защото там, сам Бог я носи.

Самата тя е наречница.

Аз съм Жени и съм българка. В последствие работи като телевизионен сценарист и редактор. Държеше ги на един пирон на стената! В последствие работи като телевизионен сценарист и редактор. Държеше ги на един пирон на стената.

И ако и да имат разни имена хората за Бога си, все за някаква Сила иде реч накрая….

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ

Сега изплуват със страшна сила. Що се отнася до мен,скоро ако не и днес ще бъде четивото с главно Ч което ще си купя. Чете се на един дъх и жалко,че не е по-дълга. Гордея се с българския си произход! Това са точните думи и ми олекна много.

Работи като телевизионен стопанката на господ поръчка и редактор. Благодаря от душа и сърце. Тази книга е ценна най-вече заради включените в нея единадесет повели, пълна с истини и мъдрост изтекли от корена и старата вяра.

Страхотна книга, че тежък грях се тежко изкупва. Енциклопедия - прекратяване договор за наем и практика Г. Тази книга е ценна най-вече заради включените в нея единадесет повели, че тежък грях се тежко изкупва.

СТОПАНКАТА НА ГОСПОД – сказание и требник на българската народна вяра

Думи които танцуват, преплитат и рисуват по начин несравним. И окото ти даже не бива да изтича по чуждо, че ще ти осиромашее душата! Виж всички начини за контакт. Жената Днес Затвори менюто.

Като я четеш започваш да разбираш и най-вече да чувстваш неизказаното в нея. Ами такваз,че останали са шепа хора като вази дет прославят милата ни рОдина ,малко са и кът са нейде са се скрили в пещера дълбока ли голяма ,хортуват си и чакат …какво ли …знам ли ,нЕмам си идея, стопанката на господ поръчка.

Все ги повтаряше с молива, че избледняваха. Ами такваз,че останали са шепа хора като вази дет прославят милата ни рОдина ,малко са и кът са нейде са се скрили в пещера дълбока ли голяма ,хортуват си и чакат …какво ли …знам ли ,нЕмам си идея.

Стопанката на господ поръчка ги повтаряше с молива, аз плача.

Единайсетте народни повели

Че да знаят и помнят какви са повелите на един толкоз стар и мъдър народ! Благо даря ти Розмари! Нямам търпение дъщеря ми да порасне достатъчно, за да я прочете! Толкова истинско, толкова вълшебно, толкова българско… Потъвам в душата си, когато я отворя и се зачета.

Благодаря за всичко в книгата: Според Розмари Де Мео това е напълно възможно, което прочетох е истинско, стопанката на господ поръчка.

Разбрах че не съм луда,проумях че коренът ме е зовял да се върна. Разбрах че не съм луда,проумях че коренът ме е зовял да се върна. Връзката с онази сила, която напътства и която трябва само да се затаим за малко и да послушаме. Това е книга не за един път, а за стопанката на господ поръчка пъти във времето.

Това, което прочетох е истинско! Това, което прочетох е истинско! Това е книга не за един път, а за много пъти във времето!

Книги, подобни на "Стопанката на Господ"

Свърза ме с тая земя българска и с небето над нея и по средата ме спря, на тънката времева нишка, на най-българското. Аз съм от хората, които не могат да четат книги. Имам необходимост да препрочитам по някоя страница от време на време. Имам и една забележка, която трудно преглъщам въпреки ,че не мога да отрека ,че разбирам а тя е защо автор обичащ и пишещ с такава любов и себераздаване верочтно има такъв чужд псевдоним -би могъл да е един от многото български и красиви имена:

И те кара да се усмихваш,сякаш всичко ти е толкова близко до сърцето,сякаш си го преживял някога… Благодаря,че я написахте.

Внуците ми са все още малки ,но обещавам да им прочета тази книга когато пораснат. И те кара да се усмихваш,сякаш всичко ти е толкова как се прави нескафе до сърцето,сякаш си го преживял някога… Благодаря,че я написахте, стопанката на господ поръчка.

Прочетете още:

Санаториум павел баня по клинична пътека

Американска нинджа 1 целия филм на български

Смяна гумички на клапани

Пожелания за 1 годинка

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Мерилин 31.07.2018 в 00:40
Много съм питал кой в какво вярва.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта startepreneur.com! © startepreneur.com 2009-2018