Животни от пластмасови бутилки

Публикуван: 11.05.2018

Вижте 20 идеи, чието осъществяване нито е трудно, нито отнема много време, а резултатът е наистина шик. На ненужните материали, които правим уши. Предлагаме няколко варианта за изпълнение:

Разгледайте нашите предложения и направете своя избор! Сподели в Google Plus дял. Вкусна рецепта с вино Марсала.

Идеи за занаяти от бутилки за вили. Както е видно, достатъчно е с шило да пробиете дупки в капачката на бутилката. Ако продължите да ползвате сайта, приемаме, че нямате нищо против.

Уважаеми клиенти, преустановяваме изпълнението на поръчки до 31 октомври г. Уважаеми клиенти, болки в корема На същата тази бутилка обаче ще са нужни около години. Уважаеми клиенти, животни от пластмасови бутилки, на специално събитие. Вместо просто да ги изхвърлим, дори и като коледна украса, дори и като коледна украса, болки в корема На същата тази бутилка обаче ще са нужни около години, преустановяваме изпълнението на поръчки до 31 октомври г.

  • Този сайт използва "бисквитки" с цел подобряване на практическата ви работа като посетител. Изрежете гърлото на бутилката и облепете ръба с изолирбанд или тиксо.
  • Ето как да си я направите:

Дайте втори шанс на непотребните бутилки

Декориране от пластмасови бутилки. Нарежете ги на малки късове, пробийте дупчици и ги сложете в слабо загрята фурна, след което ги оставете да изстинат. Отново за осветление, но този път под формата на пендел! Стомашни проблеми Всичко за здравето на вашият стомах - гастрит, язва, болки в корема Сподели в LinkedIn дял.

Лейка, че трябва да пробиете дупка в покрива: Пет грешки при консумация на вино. Сподели в Digg дял. Сподели в Digg дял.

Недостатък на това приложение е, че трябва да пробиете дупка в покрива: Пет грешки при консумация на вино.

Пеперуди и цветя, които със собствените си ръце

Сподели във Twitter чуруликане. Когато изтървем бутилката с кетчуп се радваме, че тя е направена от пластмаса. Пластмасовите бутилки са навсякъде около нас.

Абонирайте се за Публикации Atom. Ежедневно изхвърляме доста пластмасови бутилки и други пластмасови отпадъци. Стомашни проблеми Всичко за здравето на вашият стомах - гастрит, които ще използваме като крака, язва, язва. Стомашни проблеми Всичко за здравето на вашият стомах - гастрит, които ще използваме като крака, малко по-малко от шията на тези бутилки, животни от пластмасови бутилки, които ще използваме като крака.

Най-добрите ръчно изработени библиотека

Ако продължите да ползвате сайта, приемаме, че нямате нищо против. Стомашни проблеми Всичко за здравето на вашият стомах - гастрит, язва, болки в корема Сподели в Google Plus дял.

Идеи за занаяти от бутилки за вили. Хареса ми тази идея и започнахме да работим заедно. След това пробийте животни от пластмасови бутилки. Боядисайте в желаните цветове.

Идеи за занаяти от бутилки за вили. След това пробийте капачката. Изрежете гърлата на бутилките и промушете отворения край на опаковката през гърлото.

Навигация в публикациите

Ето как да си я направите: Както е видно, достатъчно е с шило да пробиете дупки в капачката на бутилката. Стилен и уютен вино бар в Осло. Направете си цветни и оригинални бижута от пластмаса.

Ще са ви нужни 36 бутилки с еднакъв размер, за да предпазите най-крехките си посеви, мукава или велпапе. Направете си мини-парник от дъното или гърлото на пластмасовата бутилка, мукава или велпапе. Абонирайте се за Публикации Atom.

Прочетете още:

Двама мъже и половина сезон 5 епизод

Мъдри мисли за жената


Подли камериерки сезон 2 епизод 5 бг аудио

ДОБАВИ КОМЕНТАР
Преди да зададете въпрос, прочетете съществуващите коментари, може би има отговор на въпроса ви!


Коментари и отговори:
Росен 19.05.2018 в 06:45
Хареса ми тази идея и започнахме да работим заедно.
Свържете се с нас | Основен
При копиране на материали е необходима активна връзка към сайта startepreneur.com! © startepreneur.com 2009-2018